How can I help you?

(0 / 1000)

* We're trying to respond within 24 hours.

프로필 사진

Hiking_#등산스타그램

로즈베리 (Teacher)
Date21-04-01 22:33 View6,228. Comments2.

본문

여러분 !

인스타그램 사용하고 계시죠? 해시태그 사용도 열심히 하시죠? ;D

Do you have an Instagram account? Have you ever used hashtags?

저는 인스타그램을 활용해서 여행, 카페, 데일리룩 등등 많은 정보를 얻고 있어요! 이때 해시태크 사용은 필수죠! 

I am getting lots of information of traveling, cafes, daily outfits and etc. from Instagram, and using the hashtags are so useful!

그래서 오늘은 한국어 해시태그 사용법을 알려드리려고 합니다. 

So, I would like to show you how to use the hashtags in Korean.

1. 원하는 정보 한국어로 쓰기. Typing what you are interested in Korean 

2. 인스타그램에서 '인'을 제외하고 '스타그램' 을 1에 붙여쓰기. Get rid of '인' from '인스타그램' then add the Korean that you are looking for. 

3. 해시태그 붙이기. Put # with the word together.  

정말 간단하죠!? 저는 등산에 관해 검색할게요. So easy! I will google 'hiking' on Instagram. 

1. hiking=등산

2. 등산+스타그램 

3. #등산스타그램

어때요? 정말 쉽죠?! 여러분은 무엇을 검색해보실래요? 댓글로 남겨주세요 ;D

What do you think? It's so simple, isn't it? What would you like to google using '**스타그램'? Please leave a comment!

• 페이스북으로 보내기
  • 트위터로 보내기

Comments

프로필 사진
Linda

고맙습니다. 서울스타그램 ;)

답변글
프로필 사진
로즈베리 (Teacher)

#서울스타그램 구글해보니 사진들이 엄청나네요!!!

닫기

To become a teacher

세계 곳곳에 한국어에 관심있는 학습자를 돕고 수익도 얻는 한국어의 선구자가 되실 선생님을 기다리고 있습니다.
[접수 이메일]
support@elkorean.kr

[이메일 형식]
강사 지원 제목으로 메일을 보내주세요. 경력과 자기소개서, 연락처를 적어 보내주시면 검토 후에 엘코리안에서 연락드리겠습니다.
수업신청