How can I help you?

(0 / 1000)

* We're trying to respond within 24 hours.

프로필 사진

새로 오신 Amy 선생님을 소개합니다.

도우미
Date21-01-14 18:58 View7,269. Comments4.

본문

안녕하세요, 여러분
제 영어 이름은 에이미입니다. 만나서 반갑습니다.
저는 한국에서 10년 넘게 편집자, 작가로 일하고 있어요.
편집자가 되기 전에는 5년 정도 고등학교에서 지리를 가르치는 선생님이기도 했습니다.
저는 편집자로 일하며 늘 한국어를 다루고 있고, 학생을 가르친 경험도 있기 때문에 여러분에게 한국어를 잘 가르칠 자신이 있어요.
기초 한국어와 동화책으로 배우는 한국어 2개 과정을 우선 시작합니다.
또 저는 여행과 책 읽기를 좋아하고 넷플릭스로 영화나 드라마 보는 것도 정말 좋아한답니다.
그러니 여행, 한국 드라마나 영화라는 주제로 한국어를 가르쳐드릴 수도 있어요.
원하는 과정을 요청해주세요! 학생 분의 요구에 맞추어 한국어를 배울 수 있게 도와드릴게요.
수업에서 곧 만나요! 

Hello, everyone! I'm Amy Ha. Nice to meet you!
I've been working as a book editor and writer over 10 years in Korea.
Before working as an editor, I worked as a Geography teacher for 5 years in high school in Korea.
I’ve dealt with Korean as a language at work because I’m a book editor, writer.
And also I have experienced teaching students in high school when I was a geography teacher in high school.
Thus I’m confident with teaching Korean to foreign students based on career and experience I had.
There are 2 courses I made: Basic Korean, Learning Korean with Korean picture book
I love traveling, reading books, watching Netflix so much.
So I can use topics like travel, books, K-drama or movies with Netflix.
Please let me know what kind of class you want.
I hope we can meet soon!
  • 페이스북으로 보내기
  • 트위터로 보내기

Comments

프로필 사진
Willy Kings

안녕하세요. 선생님.

답변글
프로필 사진
Amy Ha (Teacher)

안녕하세요, 윌리! 만나서 반가와요. :)

프로필 사진
Sofia Janusky

안녕하세요.

답변글
프로필 사진
Amy Ha (Teacher)

안녕하세요, 소피아! 프로필 사진 멋지네요. :)

닫기

To become a teacher

세계 곳곳에 한국어에 관심있는 학습자를 돕고 수익도 얻는 한국어의 선구자가 되실 선생님을 기다리고 있습니다.
[접수 이메일]
support@elkorean.kr

[이메일 형식]
강사 지원 제목으로 메일을 보내주세요. 경력과 자기소개서, 연락처를 적어 보내주시면 검토 후에 엘코리안에서 연락드리겠습니다.
수업신청